U DRAW MATERINU!

THQ izdao kreativnu Wii periferiju

24.11.2010 u 12:43

Bionic
Reading

Taman kada ste pomislili da vam plastičnog smeća pokraj Wiija nije dosta, THQ vas uvjerava da lavina još nije završila

Budite se, ustajete iz kreveta i slučajno stanete na gitaru iz Guitar Heroa. Počnete hopsati na jednoj nozi i čujete drugi krc. A u krasan Karlovac, ode moj Wii Wheel. Gubite ravnotežu, padate glavom na Wii Fit i slučajno s police pokupite par buzdovana i plastičnih mitraljeza. Ležite tako u hrpi periferija za Wii i mislite si - 'baš je dobro što ste kupili Wii Fit, jer biste inače razbili glavu'.

 

I publika je podivljala!

 

THQ će, čini se, ovog Božića potaknuti kreativnost s revolucionarnim uDraw tabletom. Simpatičan dodatak omogućit će vašoj obitelji da radi oni što tisućama godina ljudi rade na papiru – škraba. uDraw je u principu glorificirani Wii grafički tablet na kojem ćete za ciglih 70 dolara moći gledati kako vaš razmaženi balavac deset minuta črčka po ekranu prije nego što se vrati na Bakugane, Gormite i Super Mario Galaxy.

 

 

THQ u uDraw polaže velike nade te najavljuje prve igre koje će izaći ekskluzivno za uređaj. Radi se o arkadi pod imenom Dood's Big Adventure i svima poznatom Pictionaryju. Ako nas pitate, mi se svi ovdje raspadamo od iščekivanja našeg uDraw tableta. Kažemo vam, jedva čekamo da dođe taj uDraw.

 

Prekrasno, ma prekrasno, ma divota, ma joj!