NIŠTA NEOBIČNO

Tera postaje Free-2-Play

14.01.2013 u 10:28

Bionic
Reading

Devet mjeseci nakon izlaska, južnokorejski fantasy MMO Tera prelazi na Free-2-Play model

Tera, koja je u Europi izašla prije nešto više od devet mjeseci s uobičajenim modelom pretplate, prelazi na Free-2-Play model. Tera se, kao i mnoge druge MMO igre, suočila s velikim odljevom igrača nakon početnog uspjeha te je njezin izdavač En Masse Entertainment bio primoran promijeniti model pretplate da održi igru na životu.

 

Gameforge, koji je odgovoran za Teru u Europi, je objavio da će oni koji su već platili vrijeme igranja dobiti status Veterana u pretvorbi na F2P te će shodno tome imati veći pristup igri od novih igrača. Za razliku od njih, Veterani će imati osam mjesta za likove umjesto dva, četiri taba u banci umjesto jednog i posebnu titulu u igri.

 

Također, svi oni koji će imati aktivnu pretplatu u veljači,  automatski će se pridružiti Tera Klubu  čije članstvo nosi povlastice i bonuseve do kraja vaše pretplate. Kad pretplata završi  vaš status izmijenit će se u Veteran.

 

Prebacivanje na F2P će donijeti i mnoštvo dodataka igri kao što su 3v3 arena, nove bossove, tamnice i raidove te nove izazove smještene u političkom sistemu.