SPORNA KOMUNIKACIJA

Tepeš zgrožen Milanovićem: To nisam doživio ni na Peščenici!

14.12.2015 u 18:12

Bionic
Reading

Ivan Tepeš, predsjednik Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević, izrazio je na Facebooku zgražanje načinom komunikacije tehničkog premijera Zorana Milanovića na današnjim zajedničkim konzultacijama kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović na Pantovčaku. 'Prvi i zadnji put s Milanovićem za istim stolom... način na koji se Milanović ponaša na sastanku i bezobrazan odnos prema sugovornicima, a pogotovo predsjednici RH, nisam doživio ni u kvartovskim kafićima na svojoj Peščenici... prestrašno!', napisao je Tepeš na Facebooku, a prenijela njegova stranka na službenoj internetskoj stranici

To je, objašnjavaju u HSP AS-u, bila reakcija Ivana Tepeša na 'nisku razinu komunikacije i tolerancije koju je iskazali čelnici koalicije Hrvatska raste, a prvenstveno Zoran Milanović'.

'Njegov način komunikacije bio je takav da je upadao u riječ predsjednici, obraćao se svima oko njega na TI, uključujući predsjednicu. To je bilo užasno bahato, nervozno - jednostavno se nametao nekim svojim stavovima i to je radio na nekulturan način. U kvartovskim birtijama na Peščenici kulturniji je dijalog nego onakav kakav nameće Milanović. Uporno pokušava poniziti predsjednicu i njegov odnos prema njoj je takav da je ide poniziti', naveo je Tepeš, dodajući da je predsjednica unatoč tome ostala dostojanstvena.

Ivan Tepeš danas je s predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom i drugim čelnicima stranaka Domoljubne koalicije sudjelovao na konzultacijama kod predsjednice Grabar Kitarović.

'Ovaj sastanak potvrdio je stajalište HSP AS-a da nismo ni trebali sudjelovati na velikom sastanku i igrokazu za javnost prije nekoliko dana održanom u hotelu Esplanade u Zagrebu, a koji je izgledao kao zaboravljeno 'bratstvo i jedinstvo'. Uvjereni smo kako će ove neprimjerene geste znati iščitati zastupnici Mosta te prihvatiti suradnju sa zastupnicima i strankama iz Domoljubne koalicije kako bi što prije zasukali rukave, stvorili parlamentarnu većinu te se uhvatili u koštac s nagomilanim problemima koji nas okružuju. Jedan od aktualnih je i naše simbolično okruženje, a to je postavljanje bodljikave žice kao nekada, u zaboravljena vremena.

'HSP AS je spreman sve svoje resurse uključiti u rad za dobrobit jedine nam Hrvatske', poručili su iz te stranke