ubojstvo na trešnjevci

Svjedočanstvo iz noćnog kluba: Izveli su ih van, a onda se začula pucnjava

22.04.2023 u 13:34

Bionic
Reading

Uskokov optuženik Tomislav Sabljo ubijen je u subotu rano ujutro u noćnom klubu na zagrebačkoj Trešnjevci, nakon sukoba više muškaraca. Za Dnevnik.hr javila se osoba koja je svjedočila cijelom događaju

Svjedokinja incidenta ispričala je za Dnevnik.hr kako je već bilo prošlo 4 sata kada su u jednom trenutku pokraj nje i njenog društva projurili svi zaštitari noćnog kluba Ritz te da su se kretali prema stolu na samom začelju kluba. Dodaje kako su incident ignorirali jer su vidjeli kako je riječ o tučnjavi.

'Zaštitari su to brzo riješili, svi su ponovno prošli pored nas i situacija je raščišćena. Baš sam vidjela da je nekoliko prijatelja od tih koji su se potukli rastreseno izašlo iz kluba nakon što su njih zaštitari izveli van. Nekoliko minuta nakon toga začuli su se hici', ispričala je svjedokinja dramatične detalje.

  • +3
Na Trešnjevci ubijen Tomislav Sabljo Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

Dodala je kako se njeno društvo sakrilo iza stola te da je jedan muškarac pokraj njih prevrnuo stol kako bi se njime zaštitio u slučaju da se počne pucati i u samom klubu. Navela je i kako je s društvom i ostalim gostima noćnog kluba za nekoliko trenutaka istrčala van, a da je po njihovom izlasku došla policija.

Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek