TPORTAL DONOSI

Sve što ste željeli znati o Euru 2012.

15.05.2012 u 11:18

Bionic
Reading

Nešto više od tri tjedna prije početka Europskog prvenstva u nogometu, koje se od 8. lipnja do 1. srpnja igra u Poljskoj i Ukrajini, tportal.hr donosi najopsežniji vodič

Osim stručno predstavljenih svih 16 reprezentacija koje će se na Euru boriti za titulu prvaka Europe te predstavljanja njihovih najvećih zvijezda, mladih nada te izbornika - poseban portal Euro 2012. donosi i pregršt zanimljivih članaka o povijesti svih europskih prvenstava, zatim detaljne informacije o svim gradovima i stadionima u Poljskoj i Ukrajini te naravno kompletan raspored turnira.

Posebna pažnja posvećena je i navijačima o kojima će tportal.hr izvještavati s lica mjesta te svakodnevno donositi priče s terena uz atraktivne fotogalerije.

Najveća novost je svakako što na tportalu ekskluzivno možete pratiti Euro 2012. na sasvim drugačijoj razini – za vas pišu autori iz nekih od najboljih europskih medija.

Naime, ugledni engleski dnevnik Guardian odabrao je tportal.hr kao partnera i uključio ga u svoju medijsku mrežu, odnosno projekt suradnje u sklopu kojeg će novinari i urednici iz svake od šesnaest zemalja-sudionica natjecanja međusobno razmjenjivati i dijeliti sadržaje vezane uz Euro 2012. u Poljskoj i Ukrajini.