OBJAVLJEN DATUM IZLASKA

Stiže Killzone 3!

06.09.2010 u 14:00

Bionic
Reading

Najočekivanija igra za PlayStation 3 dobila je finalni datum izlaska

Killzone 3 igra je o kojoj se već neko vrijeme nadugo i naširoko raspravlja, a velika očekivanja potvrđena su i na ovogodišnjem E3-u gdje je igra demonstrirana u 3D tehnici za što je i nagrađena za najbolju 3D grafiku na E3-u.

 

Killzone 3 biti će jedan od prvih visokobudžetnih naslova na PS3 koji će podržavati 3D prikaz, a igra je od samog početka produkcije bila planirana u tri dimenzije. Osim toga, implementirana je i potpuna podrška za PlayStation Move. Razočara li Killzone 3, to sigurno neće biti zbog njegovih tehničkih karakteristika. 

Hermen Hulst (GUerilla Games)
'Killzone 3 je prva igra koja će PlayStation 3 hardveriskoristiti do njegovih krajnjih granica.'

 

Osim toga, iz Guerilla Games najavljuju levele i do desetak puta veće nego u Killzone 2, no i mnogo raznolikije – tako će se radnja odvijati u arktičkim predjelima, opustošenim područjima, džunglama... Naravno, biti će tu i novih oružja, puput WASP-a, rocket-launchera koji istovremeno ispaljuje više projektila. Još je bolja vijest da će okoliš biti potpuno uništiv, za razliku od prethodnika gdje je samo dio okoline bio razoriv. A vraća nam se i jet-pack... Osim klasičnog puškaranja, biti će tu i (neobično za jedan FPS) vrlo razrađeni sustav šaketanja s nekoliko rezličitih poteza te čak mogučnošću kombiniranja istih u comboe. 

 

Killzone 3 izlazi 22. veljače 2011. godine.

 

Killzone 3 - E3 Trailer