JUST CAUSE 2, MIRROR'S EDGE

Steam opet pogodila sniženja!

24.08.2012 u 14:42

Bionic
Reading

Steam danas nudi Just Cause 2 te Mirror's Edge po znatno sniženim cijenama, a taj servis u ponudi napokon ima i jedan legendarni RPG koji se igra već punih sedam godina

Steam, kao i obično, nudi izvrsne popuste. Tako danas možete kupiti Just Cause 2 na sniženju od 75% zbog čega će vas stajati tek 4,99 eura. Na istom sniženju je i hvaljeni Mirror's Edge koji stoji tek 2,49 eura.

 

Na velikom sniženju je i nedavno objavljeni TPS Ghost Recon: Future Soldier koji je na sniženju od 33% te sada stoji 33,49 eura.

 

Mnoge će pak razveseliti vijest da je Steam napokon u svoju ponudu uvrstio i KOTOR II: The Sith Lords, nastavak legendarnog KOTOR-a na kojemu nije radio BioWare već Obsidian koji je odradio jako dobar posao, no nažalost – Lucas Arts prisilio ih je da izdaju igru koja je bila nedovršena, što je kasnije priznao i sam Obsidian.

 

No za to se se pobrinuli obožavatelji ove fantastične franšize te napravili izvrstan mod koji uvelike poboljšava cijelo iskustvo igranja, a javno su ga podržali i sami ljudi iz Obsidiana. Igra je dostupna po cijeni od 9,99 eura, što za igru takvog kalibra nije mnogo, iako smo uvjereni da će vrlo brzo i ona biti na nekom popustu, kao i njen prethodnik kojega je autor ovih redaka nedavno kupio po cijeni od mizernih 1,5 eura.