RNK U TEŠKOJ SERIJI

Split bez Križanca čeka opasni Belupo

04.08.2012 u 12:30

Bionic
Reading

Momčad Splita očekuje treći derbi u početna tri kola MAX Tv 1HNL, na Park mladeži dolazi im Slaven Belupo

Trener Splita Tonći Bašić najavljuje kako očekuje da će nakon pobjede nad Rijekom njegova momčad slaviti i u drugom ogledu na domaćem terenu

'Respektiramo Slaven, no mi smo na domaćem terenu favoriti i idemo na pobjedu. Nakon pobjede nad Rijekom kiksali smo na Poljudu i želimo to ispraviti, te Slavenu uzvratiti za poraz u Koprivnici' – kaže Bašić, koji hvali momčad i igru gostiju iz Koprivnice.

'To je dobro izbalansirana momčad, spoj kvalitete i mladosti, momčad nisu mijenjali ali su promijenili sustav igre. Jako su opasni, no vjerujem da ćemo naći načina kako ih pobijediti. Ako budemo pravi kao što smo bili protiv Rijeke, osvojiti ćemo sva tri boda' vjeruje strateg Splita, koji ne može računati na Križanca, no zato će igrati bivši igrač Slavena Aljoša Vojnović.

'Slaven je manje više ista momčad, gotovo 80 posto igrača zadržali su iz prošlih sezona. Prije su bili izrazito domaćinska momčad, no sada se to promijenilo, jako su opasni iz kontri i polukontri i redovito uzimaju bodove u gostima. Čeka nas teška utakmica u nedjelju, Hajduk nam je pokazao da ne možemo nikoga dobiti ako nismo u utakmici sto posto' – pojašnjava Vojnović.