stranačke promjene

Obiteljski Most: Supruga bivšeg državnog tajnika zamijenila Šimića u Saboru

29.03.2018 u 15:34

Bionic
Reading

Bivša glavna savjetnica ministra uprave Sonja Čikotić u saborskim će klupama zamijeniti potpredsjednika Mosta Miroslava Šimića koji najavljuje aktivnije bavljenje poduzetništvom i lokalnom organizacijom

'Kao što sam najavio, od 1. travnja stavljam svoj saborski mandat u mirovanje, zbog obaveza u osječkoj tvrtki Karolina, no ostajem potpredsjednik Mosta i aktivno ću djelovati u osječkoj, odnosno slavonskoj organizaciji', izjavio je sada već bivši zastupnik i trenutni potpredsjednik Mosta Miroslav Šimić nakon što je predsjedništvo te stranke odlučilo na njegovo mjesto postaviti Sonju Čikotić, koja je bila druga na Mostovoj listi u IV. izbornoj jedinici i osvojila najviše preferencijalnih glasova.

Nakon uloge bivše glavne savjetnice ministra uprave i zamjenice ministra regionalnog razvoja i fondova Europske unije u vladi Tihomira Oreškovića, nova saborska zastupnica izrazila je interes za fondove EU-a i projekte i javnu upravu te najavila kako će se posvetiti obrazovanju kroz saborske aktivnosti i svojim radom pružiti veću podršku poljoprivrednicima.

'Nadam se da ću svojim radom postići bolje životne uvjete za brojne ljude, posebno mlade koji su motivirani ovdje ostvariti svoje ambicije. Svakako želim da Slavonija, iz koje potječem, dobije potporu koju zaslužuje, a ne samo obećanja o projektima koja se nikada ne ostvare', poručila je Čikotić.

  • +6
Sonja Čikotić javnosti je poznata i kao supruga Ante Čikotića, također člana Mosta Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Čikotić