BEZ TODORIĆEVE POMOĆI

Sokol Marić iz Krškog krenuo u osvajanje Slovenije

14.08.2014 u 11:37

Bionic
Reading

Vodeća hrvatska zaštitarska tvrtka Sokol Marić otvorila je u Sloveniji tvrtku i, prema pisanju ljubljanskog lista Finance, na veliko traži ljude. To im je potvrdio vlasnik Sokol Marića zagrebački poduzetnik Zlatko Marić ne skrivajući visoke ambicije na slovenskom tržištu

Ulazak Sokol Marića u Sloveniju nema veze s Agrokorovim preuzimanjem Mercatora, tvrdi Zlatko Marić. 'U zaštitarskom poslu je kod vas jednako kao i kod nas, ako rasteš možeš i prodati bolje svoje usluge. Ne dolazimo s Agrokorom. Poznajem dobro Ivicu Todorića i sigurno nije lud da bi preplaćivao poslove s kojima nije zadovljan', istaknuo je za Finance Zlatko Marić.

Branko Slak iz slovenskog udruženja zaštitara rekao pak kako novom takmacu put neće biti nimalo lak zbog zasićenosti tržišta.

Sokol Marić zapošljava 3.500 ljudi u Hrvatskoj a novu je tvrtku registrirao u Krškom. Sokol Marićeva tvrtka tvrtka još nije dobila potrebne dozvole za obavljanje zaštitarske djelatnosti na slovenskom tržištu no intenzivno traži ljude nudeći im sto eura veću plaću od prosječne u tom sektoru koja iznosi 789 eura bruto.