INCIDENT I NA SVEUČILIŠTU

Snajperist puca u centru San Diega

04.11.2015 u 21:02

Bionic
Reading

Policija u San Diegu okružila je jedan stan u centru grada nakon dojave da netko puca po ljudima iz snajpera. Tijekom današnjeg dana dogodio se i incident na sveučilištu UC Merces. Petero studenata je ozlijeđeno pošto je napadnuto nožem u srijedu na sveučilištu u središtu Kalifornije, a napadač je ubijen

Pucnjevi su se čuli nešto iza 10 sati po lokalnom vremenu, a policija je poslala sve raspoložive snage u naselje Bankers Hill. Snajperist puca iz sobe na šestom katu, u policiji kažu da se zabarikadirao i da je još aktivan.

Policija zna o kome se radi, a preko njegove djevojke su saznali da je sam u sobi. Pucnjavi je navodno prethodila žestoka svađa njih dvoje.

Na svom službenom Twitter profilu policija je pozvala stanovnike okolnih zgrada da se zatvore u svoje stanove i ne prilaze prozorima i balkonima sve do nove obavijesti policije.

Tijekom današnjeg dana dogodio se i incident na sveučilištu UC Merces. Petero studenata je ozlijeđeno pošto je napadnuto nožem u srijedu na sveučilištu u središtu Kalifornije, a napadač je ubijen.

Policija kampusa je javila da je osumnjičeni ubijen. Dvoje studenata je hospitalizirano, a troje je primilo pomoć na licu mjesta. Ozlijeđeni su hladnim oružjem, navodi sveučilište na društvenoj mreži Twitter.

Policija je pucala na osumnjičenoga koji je podlegao ozljedama. Radi se o dvadesetogodišnjem studentu, prema mjesnom dnevnom listu The Sacramento. Zasad nije poznat motiv njegova napada.

Sve žrtve su pri svijesti. Kampus je zatvoren i nastava je otkazana.