nesreća kod zlatara

Smrtno stradao vozeći se na hidraulici traktora

  • Autor: V.Mo./Hina
  • Zadnja izmjena 13.08.2021 12:38
  • Objavljeno 13.08.2021 u 12:38
Ilustracija

Ilustracija

Izvor: Pixsell / Autor: Filip Brala

Tijekom vožnje na traktoru, na kojem je bilo pridodano vitlo, kojim je u upravljao 60-godišnji hrvatski državljanin došlo je do podizanja hidraulike prilikom čega je u četvrtak u Donjoj Selnici kraj Zlatara smrtno stradao 49-godišnji hrvatski državljanin, koji se prevozio na hidraulici traktora, priopćila je u petak Policijska uprava krapinsko-zagorska

Policija navodi kako je u četvrtak oko 13.00 sati u šumi u Donjoj Selnici kraj Zlatara tijekom vožnje na traktoru na kojem je bilo pridodano i vitlo, a kojim je upravljao 60-godišnji hrvatski državljanin došlo do podizanja hidraulike prilikom čega je 49-godišnji hrvatski državljanin koji se prevozio na hidraulici traktora smrtno stradao.

Očevid događaja obavila je zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Zagrebu zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave krapinsko-zagorske.

Radi utvrđivanja okolnosti događaja slijedi daljnje kriminalističko istraživanje. Mrtvo tijelo smrtno stradalog prevezeno je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagreb radi točnog utvrđivanja uzroka smrti.