MAJKA IZBOLA NOVOROĐENČE

Slučaj stravičnog čedomorstva u BiH

09.10.2011 u 19:26

Bionic
Reading

Policija u BiH otkrila je sa subote na nedjelju monstruozan zločin, ubijeno novorođenče s dvadesetak uboda na tijelu za što se tereti njegova majka, izvijestili su u nedjelju policija i mediji u toj zemlji

Prema službenim navodima, tijelo tek rođena djeteta policija je pronašla u vanjskom toaletu obiteljske kuće osumnjičene 23-godišnje N.B. iz jednoga sela s Tjentišta pošto je sinoć primljena u bolnicu u Foči zbog krvarenja i bolova u trbuhu.

Dežurni liječnik je nakon kirurškog zahvata izvijestio policiju da je žena, stalno nastanjena u Sarajevu, najvjerojatnije rodila nakon čega je pretresena njezina obiteljska kuća. U vanjskom toaletu pronađeno je beživotno tijelo novorođenčeta s više uboda oštrim predmetom nanesenim po tijelu.

Prema medijskim navodima tek rođeno dijete imalo je dvanaest uboda nožem u predjelu srca te više uboda po leđima. Tužiteljstvo iz Trebinja naredilo je obdukciju tijela novorođenčeta i detaljnu pretragu kako bi se utvrdilo je li osumnjičena, za koju mediji navode da se radi o Nermini Bajrović, počinila čedomorstvo.