U KAVRANU

Slovenske kamp prikolice na meti kradljivaca

18.09.2013 u 14:13

Bionic
Reading

Nakon što je dvoje slovenskih državljana prijavilo da im je nepoznati počinitelj uništio kamp prikolice na području Kavrana, policija je jučer zaprimila još jednu prijavu državljanke Slovenije kojoj je ukradena kamp prikolica smještena u Kavranu

Prema zasad dostupnim informacijama, nepoznati počinitelj je između 30. kolovoza i 11. rujna provalio u kamp prikolicu Adria, u vlasništvu 54-godišnjeg državljanina Slovenije. Nakon što je iz prikolice odnio različite kućanske uređaje u potpunosti ju je uništio, čime je vlasnika oštetio za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Iz kamp prikolice u vlasništvu 59-godišnje državljanke Slovenije nepoznati počinitelj, doduše, nije ništa otuđio, ali je i tu kamp prikolicu u potpunosti uništio, čime je vlasnicu oštetio za više tisuća kuna. I ovaj događaj se zbio u vrijeme kad vlasnica nije boravila u kamp prikolici, odnosno između 23. srpnja i 5. rujna.

Posljednji događaj, koji je policiji jučer prijavljen, odnosi se pak na krađu kamp prikolice u vlasništvu 68-godišnje državljanke Slovenije. Naime nepoznati počinitelj je u razdoblju između 23. srpnja i 17. rujna otuđio prikolicu Adria i time vlasnicu oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Kako je izvijestila PU istarska, policija traga za jedim ili više nepoznatih počinitelja, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijet će se kaznene prijave zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe te oštećenja tuđe stvari i krađe.