KOBNA PREBRZA VOŽNJA

Sletio s ceste pa se utopio u Raši

07.03.2011 u 14:48

Bionic
Reading

Jutros oko 6.30 labinska policija zaprimila je dojavu da se u kanalu rijeke Raše, kod mjesta Štalije, nalazi prevrnuto vozilo. Kako je potom utvrđeno, nesretni vozač R. V. (43) iz Labina se pri slijetanju automobila i utopio

'Izlaskom na mjesto događaja i obavljenim očevidom od strane policijskih službenika Policijske postaje Labin utvrđeno je da se noćas, na državnoj cesti D-421, dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula', izvijestila je PU istarska.

Prometna nesreća se dogodila kada je 43-godišnji vozač Renaulta Megane iz Labina, vozeći državnom cestom iz smjera Bršice prema Raši, uslijed neprilagođene brzine u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu kolničku traku, nakon čega je udario u metalnu ogradu mosta i sletio u kanal rijeke Raše, pri čemu je došlo i do prevrtanja vozila na krov. Nažalost, nakon slijetanja vozila u kanal, vozač nije uspio izaći iz vozila te se utopio.

Istražni sudac Županijskog suda u Puli naložio je obdukciju stradalog 43-godišnjaka te je tijelo prevezeno na Odjel patologije.