ostao bez voćki

Slavonac poručio lopovu: Nemoj krasti noću, pokucaj mi na vrata i dat ću ti

15.03.2018 u 13:54

Bionic
Reading

Slavonac Tvrtko iz Strizivojne u noći na srijedu je u voćnjaku ostao, ni sam ne zna po koji put, bez nekoliko stabala. Umjesto očaja, svoje zapažanje odlučio je podijeliti preko videa na Facebooku u kojem je ostavio i edukativnu poruku 'loli koji ga je noćas posjetio' te se prošetao voćnjakom kao 'kroz samoposlugu'

Slavonac Tvrtko, vlasnik obiteljsko-poljoprivrednog gospodarstva koji je došao obići svoj voćnjak, imao je što vidjeti. Ono što ga je dočekalo nije ga ostavilo ravnodušnim. Ni sam ne zna po koji put ostao je bez još nekoliko stabala. Revoltiran neželjenim posjetom, odlučio se obratiti kradljivcu putem videozapisa koji je postavio na svojem Facebooku.

U njemu educira 'lolu koji ga je noćas posjetio' što je iz voćnjaka povadio od stabala. Prisjetio se i bez kojih je ostao prijašnjih godina, ali ga upoznaje i sa svim ostalim sortama koje se tamo nalaze. 

'Znam da je nezgodno doći noću i strahovati hoće li te netko vidjeti. Nemoj se zato sljedeći put sekirati, dođi do kuće, pokucaj i dat ću ti. Ne bi mi se stvarno dalo noću dolaziti, u tri, četiri sata; hladno, mrak, blato, katastrofa... Ne budi lud, dođi i dat ću ti voća koliko trebaš', poručio je Tvrtko neznanom loli.