VJERUJE U POBJEDU

Šišljagić podnio kandidaturu za osječko-baranjskog župana

02.05.2013 u 13:23

Bionic
Reading

Predsjednik Hrvatskog demokratskog sabora Slavonije i Baranje (HDSSB) i sadašnji osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić predao je danas u Osijeku Županijskom izbornom povjerenstvu svoju kandidaturu za župana, koju podupire koalicija HDSSB-Zeleni Hrvatske

Šišljagić je predao i kandidacijsku listu koalicije HDSSB-ZH za novi saziv osječko-baranjske Županijske skupštine. U izjavi novinarima Šišljagić je izrazio uvjerenje u pobjedu te koalicije na izborima za župana i Županijsku skupštinu, dodajući kako vjeruje da su građani u prošlom mandatu prepoznali ono što je napravljeno u školstvu, zdravstvu i poticanju gospodarstva.

Nije želio prejudicirati hoće li biti drugog izbornog kruga, ali je ponovio kako vjeruje da će HDSSB na izborima dobiti župana i većinu vijećnika u novom sazivu Skupštine. Zamjenik predsjednika HDSSB-a Krešimir Bubalo, koji će danas Gradskom izbornom povjerenstvu podnijeti kandidaturu za novi mandat gradonačelnika ,izjavio je kako je siguran da će koalicija HDSSB-ZH ostvariti pobjedu u prvom izbornom krugu.