'ODITE SA STILOM'

Sinčić Oreškoviću: Možete napustiti zemlju kao gospodin

07.06.2016 u 20:42

Bionic
Reading

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Sinčić u utorak je na svom profilu na Facebooku premijeru Tihomiru Oreškoviću poručio kako još uvijek može samostalno odstupiti s premijerskog položaja i kao gospodin napustiti zemlju te udovoljiti biračima koji po svim anketama priželjkuju nove izbore

'Gospodine Oreškoviću, još uvijek možete biti gospodin. Možete napustiti zemlju kao gospodin. Dovoljno je reći: 'Dečki, hvala, imao sam vašu podršku, više nemam, radio sam najbolje što sam mogao, doviđenja. Građani Vas nisu birali, oni koji su Vas postavili Vam više ne vjeruju, birači žele nove izbore... Nema potrebe da ispadnete očajnik koji se grebe za nekoliko dana vlasti. Odite sa stilom', napisao je Sinčić.


U subotu je Sinčić je na Facebooku poručio da je 'Tim Orešković, Kanađanin, nikad izabran premijer, prodao stratešku i jednu od najvažnijih hrvatskih firmi, Končar, za 360 milijuna kuna - da smanji vanjski dug'.

'Hrvatska plaća kamate na taj dug u iznosu od cca. 30 milijuna kuna na DAN. Firmu koju su radnici desetljećima gradili i stvarali, koja je donosila ugled i profit, Tim's team je prokockao za bijednih 12 dana kamata. Vidite li besmislenost rasprodaje? Imovina je konačna, a dug je beskonačan', napisao je Sinčić.