NESREĆA U MIRKOVCIMA

Sedmogodišnjakinja ispala iz traktora i pala pod kotač

08.06.2012 u 11:09

Bionic
Reading

Sedmogodišnja djevojčica iz vinkovačkog prigradskog naselja Mirkovci zadobila je u jučer kasno popodne teške ozljede kada je, vozeći se s ocem u traktoru, ispala iz kabine pa je preko nje prešao traktorski kotač

Nakon što joj je pružena prva pomoć u vinkovačkoj Župnijskoj općoj bolnici gdje ju je dovezao otac, zbog težine ozljeda odmah je prevezena u KBC Osijek gdje je zadržana na liječenju.

'Policijski službenici još provode mjere i radnje kako bi rasvjetili sve okolnosti, a obavljen je razgovor i s ocem i temeljem dosadašnjih saznanja, vjerojatno se radi o nesretnom slučaju. Prema onome što sada znamo, dok su se traktorom vozili poljskim putem sa njive prema kući, ususret je naišao poznanik kojega je djevojčica htjela pozdraviti pa je otvorila vrata kabine i u tom trenutku je ispala i našla se ispod kotača traktora koji je prešao preko nje', kaže Marina Bukal, glasnogovornica PU vukovarsko-srijemske, ali nije mogla ništa reći o vrsti i težini ozljeda.

Mještanim Mirkovaca koji je upoznat s ovim tragičnim događajem i poznaje oca i kćer, kaže kako je otac teško ozljeđenu djevojčicu odmah odvezao traktorom u vinkovačku bolnici držeći je u krilu. Strahuje da bi ozljede mogle biti jako teške jer djevojčica je sitnije građe.