ZANESENI VODITELJ

Saša Kopljar želi da ga 'ceo svet razume'

10.02.2009 u 19:29

Bionic
Reading

Pripremajući se za čitanje najava Vijesti, voditelj Dnevnika Nove TV Saša Kopljar prvo je zviždukao, pa pjevušio, a na kraju je, 'iznerviran', požalio što mu je tekst koji mora čitati napisan na latinici

Na videosnimci koja je u postavljena na YouTube pod nazivom 'Nova TV 9.2.2009. made by rocchi' Kopljar pjeva 'Samo jednom se ljubi', zviždi, pita se 'tko će sve to zapamtit', psuje te u šali pita zašto mu daju vijesti na latinici umjesto nekog drugog pisma, 'da ga ceo svet razume'.

Snimljen je i Kopljarov dogovor s kamermanima tijekom kojeg ih on pita treba li izbaciti desno rame i zakopčati šlic.

'Desno rame naprijed? A jesi zahtijevan... ne smijem raširit' noge, šlic zakopčan, desno rame naprijed. Pa tko će sve to zapamtit. Više lijevo? Ne mogu još čitat to tu, i još latinicu mi tu daju, moje drugo pismo. Dajte mi neko drugo pismo da me ceo svet razume', našalio se Kopljar.

'Ma to je bila interna zafrkancija uoči emisije. Malo smo se opustili i šalili, a ni u snu se nisam nadao da ću završiti na internetu', kaže Saša Kopljar.

S Nove TV potvrđuju da se radi o pripremi za snimanje najave novih popodnevnih Vijesti koja greškom nije izrezana iz videa na internet-TV-u.

'Tijekom tehničke i tonske probe atmosfera je bila opuštena, no svi gledatelji na ekranu mogu vidjeti profesionalno odrađene Vijesti', istaknuli su s Nove TV, piše Jutarnji list.