MILINOVIĆ NA BRANIKU

'Sanaderov potez nije kukavički'

01.07.2009 u 18:01

Bionic
Reading

Ostavka premijera Ive Sanadera nije kukavički potez ni uzmak, čovjek koji je s HDZ-om dobio sve izbore ima pravo reći da je jedan segment njegove političke karijere završen, komentirao je član predsjedništva HDZ-a i budući zamjenik predsjednika stranke Darko Milinović tvrdnje oporbe da je Sanaderov postupak kukavički

Milinović je novinarima u Saboru kazao kako očekuje da će se u iduće dvije godine potvrditi snaga vladajuće koalicije, ocijenivši kako to potvrđuje i činjenica da je za Jadranku Kosor na čelu Vlade svoje potpise već dalo 83 zastupnika.

"U naredne dvije godine pokazat će se da HDZ sa svojim partnerima zna voditi državu i u vrijeme krize", kazao je Milinović.

Uvjeren je i da je Sanaderov potez pokazao kako nisu u pravu oni koji su HDZ izjednačavali sa Sanaderom te da su najnoviji događaji potvrdili da u HDZ-u postoji niz kvalitetnih ljudi koji se znaju nositi s problemima.

"Vrijeme koje je pred nama pokazat će da je HDZ najveća stranka u hrvatskoj povijesti, da može nositi državu dobro kao i do sada i na izborima za dvije godine ponovno poraziti SDP", rekao je Milinović.