BORBA PROTIV SIROMAŠTVA

Samohrani otac pobijedio sustav i vratio trogodišnju kćer

25.09.2013 u 16:05

Bionic
Reading

Još jučer je bilo jasno da će samohrani otac iz Grabovca Neon u srijedu napokon, nakon dva tjedna razdvojenosti, zagrliti svoju kćer jer mu je Centar za socijalnu skrb dao zeleno svjetlo da je može vratiti u zajednički dom

Dirljivi susret dogodio jutros kada se trogodišnja Nea našla u zagrljaju svog oca koji nije mogao suspregnuti suze, izvijestio je RTL

Zahvaljujući dobrim ljudima, ona i tata opet su zajedno, dobit će novi dom i financijsku sigurnost.
Tako je ova priča, nakon nepunih tjedan dana, dobila sretan kraj zahvaljujući ljudima iz cijele Hrvatske, Njemačke, Austrije, pa čak i Australije.

Dva mjeseca oboje će živjeti kod susjeda, a onda u preuređenom vlastitom domu. Neon će riješiti i dugove te će napokon okrenuti novu stranicu u životu.

Podsjetimo, u redakciju RTL-a krajem prošlog tjedna javio samohrani otac koji želi vratiti svoju trogodišnju kćer, koju je nedavno predao udomiteljima. Ali ne zbog toga što se o njoj nije htio, nego se jednostavno nije mogao brinuti.

Supruga se nikako nije mogla pomiriti sa siromaštvom. Ostavila ga je i sa sobom odvela mlađe dijete. Bivši branitelj, s mirovinom opterećenom kreditima, pred zimu je donio najgoru odluku u životu.