JANDROKOVIĆ POTVRDIO

Šamar Milinoviću iz HDZ-a oko 'autobus revolucije': Može doći, ali nitko ga neće primiti, sastanka neće biti

29.08.2018 u 09:46

Bionic
Reading

Kandidat za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije Darko Milinović potvrdio je da će u srijedu s oko 200 članova stranke doći u stranačku Središnjicu kako bi ih primili čelnici stranke istaknuvši kako se ne radi ni o kakvoj pobuni. No ondje sastanka neće biti.

'Politički tajnik Kuščević ih je informirao da do sastanka danas neće doći, i oni su o tome obaviješteni. Mnogo naših župana i predsjednika županijskih organizacija može organizirati autobuse, i više od 4-5 autobusa, no to nije način rješavanja problema', kazao je u srijedu ujutro HDZ-ov Gordan Jandroković.

'Tamo se sad vodi izborna utakmica, a, koliko znam, većina je lokalnih organizacija dala podršku kandidatu Kustiću, možda je to razlog nervoze kod kolege Milinović', kazao je Jandroković. 'I kolega Kustić može tako organizirati autobuse', kazao je Jandroković i poručio da će se potruditi da se problemi oko izbora u Gospiću riješe na demokratski način, javlja N1.

Podsjetimo, Milinović je u utorak potvrdio da će u srijedu poslijepodne, zajedno s četiri do pet autobusa članova stranke iz Like, doći na ranije zatraženi sastanak s stranačkim čelnicima su Središnjicu HDZ-a. Pojasnio je kako su prije pet dana zatražili da ih u Središnjici HDZ-a primi ili predsjednik Andrej Plenković, politički tajnik Lovro Kuščević ili glavni tajnik Gordan Jandroković.

  • +18
Darko Milinović i lički HDZ Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Vladimir Ivanov

'Dolazimo na sastanak u Središnjicu HDZ-a da nam se objasne neke stvari. Nije nikakva pobuna', kazao je Milinović.

Povjerenik Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića Ivica Radošević u utorak je u priopćenju medijima izvijestio da se odgađaju izbori za predsjednika i potpredsjednike Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića koji su se trebali održati 2. rujna te se odgađaju i izbori za predsjednike i potpredsjednike 11 Temeljnih ogranaka HDZ-a s područja grada Gospića koji su zakazani za isti dan. Također, odgađa se i izborna skupština Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića koja je bila sazvana za 4. rujna zbog otkazivanja izborne skupštine Temeljnog ogranka HDZ-a Gospić, a koja prethodi održavanju izborne skupštine Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića.

Iz središnjice HDZ-a neslužbeno su u utorak poručili kako su izbori odgođeni jer zbog “prijetnji Milinovićevih pristaša nisu stvoreni uvjeti za demokratske izbore”.