RJEŠENJE SLOVENSKE BLOKADE

Šaman Hodak Sanaderu preporučuje apstinenciju

29.03.2009 u 14:37

Bionic
Reading

HDZ-ov načelnik Saborskog i šaman Luka Hodak premijeru Sanaderu savjetuje apstinenciju od seksa, hrane i alkohola, kako bi duhovno nabijen otišao na sastanak sa Slovencima

Ratni zapovjednik Saborskog, široj javnosti poznat po konzumaciji bunike i novogodišnjem obredu u vigvamu koji je kobno završio za njegova prijatelja Ratka Barića, u Jutarnjem listu otkriva kako se priprema za nadolazeće izbore i kakvu potporu dobiva od stranke u koju se učlanio na nagovor supruge.

Hodak se priprema za lokalne izbore i stranci preporučuje da ga se ne pokušava odreći jer, kad su to jednom pokušali, zadesila ih je blokada ulaska u EU.

'Dok su uz mene, nemaju se razloga bojati. Kada bi me se odrekli, tko zna što bi ih sve moglo zadesiti. Blokada koju nam je na putu u EU i NATO priredila Slovenija ima upravo veze s tim. Netko mi je iz vlasti htio zabiti nož u leđa i evo s čime se sada trebaju nositi', objašnjava Hodak i nudi recept za izlazak iz naizgled bezizlazne situacije.

'Premijeru Sanaderu preporučio bih da nekoliko dana apstinira od seksa, hrane i alkohola i da duhovno nabijen ode na sastanak sa slovenskim kolegama. No, bojim se da ništa od toga neće biti jer sam jednom slično sugerirao i Vladimiru Šeksu koji me je, šokiran predloženim, poslao u k...', izjavio je Hodak.

HDZ će, tvrdi Hodak, zemlju izvući iz krize, ali će se, da bi to uspjelo, Hrvati morati vratiti iz gradova u sela. U protivnom nas očekuje kolaps ukupnog društvenog ustroja. Stanje sa Slovencima i blokadom pregovora s EU također će biti riješeno, a u tome će, ponosno ističe, svojim djelovanjem s viših duhovnih razina pomoći i sam Hodak. Očekuje da će mu Saborčani, bez obzira na sve što se dogodilo, i na sljedećim izborima dati povjerenje. On će, obećaje, zauzvrat od Saborskog učiniti hrvatsku Meku.

Govorio je i o bunici, a napomenuo je da je i Nikola Tesla svoju genijalnost dugovao toj biljci:

'Bunika raste pokraj moje kuće. Vrlo dobro znam kakva je to biljka i koje sve moći ima, pa kako onda ne bih ponekad posegnuo za njom! Pa i Nikola Tesla ju je redovito konzumirao, a vidite koliko je genijalan bio. Upravo je i ta biljka pridonijela njegovoj razni svijesti.'