PUPOVAC O MOGUĆEM RASPLETU

'S obzirom na sve što se događalo, nitko više ne može biti pametan'

23.12.2015 u 12:44

Bionic
Reading

Milorad Pupovac iz SDSS-a nije želio otkriti koga će zastupnici srpske nacionalne manjine, kao i Klub nacionalnih manjina, podržati na današnjim konzultacijama kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović

Šest zastupnika nacionalnih manjina do sada je podržavalo Zorana Milanovića iz koalicije Hrvatska raste za mandatara, a Tomislav Karamarko je u utorak navečer, kada su Petrov i on predočili predsjednici podršku 78 zastupnika u Saboru, kazao da će ta podrška biti veća pa se očekuje da će im je pružiti manjinski zastupnici.

Na upit je li došlo do promjene stava SDSS-a, nije konkretno odgovorio te je tek kazao da će o podršci mandataru odlučiti nakon sastanaka.

'Iz HDZ-a nisu kontaktirali sa mnom. Oni imaju svojih 78, kao što kažu', odgovorio je Pupovac na upit jesu li ga iz Domoljubne koalicije tražili da podrži njihovog mandatara. Na konstataciju da je Karamarko kazao da će im se pridružiti još zastupnika Pupovac je kazao: 'Pustite vi to.' Na kraju nas je zanimalo njegovo mišljenje o tome hoćemo li danas svjedočiti raspletu ove političke sapunice.

'Ne znam, s obzirom na sve što se događalo protekle dane - nitko više ne može biti pametan', poručio je Pupovac.