NESREĆA U ŠVICARSKOJ

Richard Hammond sletio s ceste i zapalio se s Rimčevim Concept One autom

10.06.2017 u 18:59

Bionic
Reading

Richard Hammond, bivši voditelj 'Top Geara', doživio je tešku prometnu nesreću u Švicarskoj vozeći bijeli Rimčev Concept One dok je snimao, zajedno s kolegama Jermy Clarksonom i Jamesom Mayom, epizodu za drugu sezonu showa 'The Grand Tour'

Hammond je izletio s ceste nakon čega se automobil zapalio. Prema pisanju švicarskog portala 20 Minuten, Hammond je zadobio frakturu koljena, pri svijesti je, ali u šoku.

Jeremy Clarkson na Twitteru je napisao kako je to 'bila najveća i najstrašnija nesreća koju je vidio, ali i da se čini da je s Richardom sve u redu'.

Gian Andrea Rezzoli iz kantonalne policije St. Gallen potvrdio je da jedna osoba ozlijeđena i odvezena u bolnicu. Dodao je da je ta osoba pri svijesti.

Glasnogovorinik Grand Toura potvrdio je da je Richard je pri svijesti i normalno govori.

'Uspio je izaći uz automobila prije nego što je planuo. Prevezen je u bolnicu u St. Gallen gdje se oporavlja od ozljede koljena. Nitko drugi nije sudjelovao u nesreći i ovim putem želimo zahvaliti hitnim službama na brzoj reakciji. Uzrok nesreće je nepoznat i tek sada nas čeka istraga', naveo je glasnogovornik.

O svemu se oglasio i Mate Rimac, proizvođač električnih automobila koji je kazao da je Hammond dobro i da mu želi brz oporavak.