27-GODIŠNJI FAŽANAC

Razbio tri auta pa odšetao s mjesta nesreće

12.12.2011 u 15:54

Bionic
Reading

Pulska prometna policija pronašla je vozača koji je u subotu Roverom uzrokovao nesvakidašnju prometnu nesreću. Naime, 27-godišnji vozač iz Fažane je, zbog neprilagođene brzine, pri izlijetanju s ceste pokupio ogradu, prometni znak, kameni zid te još tri automobila! Nakon prometne nesreće, u kojoj je nastala materijalna šteta od 100-tinjak tisuća kuna, mladić je ostavio Rover i mirno odšetao

Kako je izvijestila PU istarska, do nesreće je došlo oko 14.45 sati, kada je vozač Rovera, krećući se kolnikom ulice Partizanski put, pri izlasku iz lijevog zavoja i uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom. Rover je izletio izvan kolnika s desne strane, na uzdignuti nogostup, pri čemu je porušio žičanu ogradu, udario u metalni znak te u kameni zid u vlasništvu 56-godišnjaka iz Pule.

Nakon toga, Fažanac je prednjim desnim dijelom automobila udario u parkirani osobni automobil Suzuki Swift 28-godišnjaka iz Pule. Od siline udarca, Suzuki je odbačen tako da je udario zadnji dio osobnog automobila marke Renault, u vlasništvu 59-godišnjeg Puljanina. Renault je zatim udario u Opel vinkovačke registracije koji je vlasništvo 39-godišnjaka iz Jarmine, nakon čega se Rover, po udaru u metalni nosač prometnog znaka, napokon zaustavio.

Nakon prometne nesreće, vozač je ostavio automobil na mjestu nesreće te se uputio u nepoznatom pravcu, izvijestila je policija, no kako vele, operativnim radom na terenu i provedenim kriminalističkim istraživanjem, službenici pulske prometne policije jučer su pronašli vozača, za kojeg je utvrđeno da je izazavao prometnu nesreću, pa stoga 27-godišnjem Fažancu slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.