alkoholiziranje na poslu

Ravnatelj zadarske bolnice šokiran fotografijama pijanke, otkrio što će poduzeti

07.08.2023 u 14:10

Bionic
Reading

Ravnatelj OB Zadar Željko Čulina kaže da je i sam ostao neugodno iznenađen viješću o navodnom alkoholiziranju medicinskih sestara u njegovoj bolnici za vrijeme radnog vremena, a objasnio je i što će dalje poduzeti

Nakon što je predsjednik SDP-a Zadarske županije Jure Zubčić objavio fotografije na kojima navodno medicinske sestre Opće bolnice Zadar za vrijeme radnog vremena ispijaju alkohol i fotografije objavljuju na društvenim mrežama, o slučaju se oglasio i ravnatelj Opće bolnice Zadar Željko Čulina.

"Nastavno na medijske objave koje se odnose na navodnu konzumaciju alkohola od strane djelatnika Opće bolnice Zadar u prostorijama ustanove, želimo Vas izvijestiti da smo i sami neugodno iznenađeni viđenim. Opća bolnica Zadar će u žurnom roku provesti propisan postupak u svrhu utvrđenja svih činjenica i okolnosti navedenog događaja. Po završetku postupka primijenit će se odgovarajuće mjere. Svakako treba istaknuti da su medicinske sestre stup zdravstvene njege i cjelokupnog sustava te ovakav, nepromišljeni potez neće umanjiti njihovu važnost i doprinos u radu Opće bolnice Zadar.", rekao je Željko Čulina za DNEVNIK.hr.

Na navode o događaju u OB Zadar reagirao je i zadarski nezavisni vijećnik Angelo Žilić koji je podržao medicinske sestre, a Juru Zubčića optužio da ovime prikuplja "jeftine političke bodove i to u vrijeme dok se šuška da je upravo Zubčić jedan od glavnih HDZ-ovih potrčka u županiji". Žilić smatra kako medicinske sestre vrijedno rade te su najčešće za svoj posao potplaćene.