POLICAJCU PRIJETI GUBITAK VIDA?

Ranjeni navijač izvan životne opasnosti

05.05.2010 u 22:10

Bionic
Reading

Nakon što je Mario Galić, navijač ranjen u subotnjim maksimirskim neredima, hitno operiran zbog sepse, stanje mu se u popodnevnim satima ipak popravilo i trenutno je stabilno. S druge strane, jake bolove trpio je i ranjeni policajac Kristijan Trokter kod kojeg su liječnici u strahu od infekcije

Mario Galić, 29-godišnji navijač koji je u subotnjim neredima ranjen iz vatrenog oružja, oporavlja se nakon operacije na odjelu intenzivne njege u KBC-u Zagreb. Liječnici su mladića uspjeli stabilizirati, a doc. dr. Tomislav Luetić potvrdio je za HTV da mladiću životne funkcije nisu ugrožene.

Novi strah pojavio se za zdravlje ozlijeđenog policajca Kristijana Troktera, koji je tijekom noći s utorka na srijedu trpio iznenadne jake bolove, zbog čega je hitno podvrgnut CT-u. Liječnici se boje razvoja infekcije koja može izazvati gubitak vida u desnom oku. Pogoršanje zdravstvenog stanja policajca Jutarnjem je potvrdio njegov ujak Ivan Talan.

'Svi smo u strahu, a Kristijan se, zamislite, najviše boji da pisanje o njemu ne iritira njegove kolege. O ostalih 14 ozlijeđenih policajaca u neredima u Maksimiru nitko ne piše i to mu smeta. Eto kakav je naš Kristijan', rekao je Talan.