TOMLJANOVIĆ ODLAZI

Radio 101 ostao bez direktora programa

02.06.2010 u 11:33

Bionic
Reading

Direktor programa Radija 101 Igor Tomljanović odlazi s popularne zagrebačke postaje 1. srpnja, a Nadzorni odbor trebao bi već u petak imenovati v.d. direktora

'Točno je da odlazim, ali ne zbog neke afere ili slučaja. Razlozi su čisto privatne naravi, jer odlazim u drugu tvrtku, ali ostat ću u medijskom biznisu', kazao je Tomljanović, ne želeći otkriti više o svom novom radnom mjestu.

Na funkciju direktora programa Tomljanović je stigao koncem listopada prošle godine, nakon što je na izvanrednoj skupštini Radija napravljena velika kadrovska križaljka i smijenjen tadašnji bivši predsjednik Uprave Darijo Dusper, dok je direktorica programa Tamara Pavlica sama podnijela ostavku.

Iako su očekivanja od nove Uprave bila velika, čini se da se stvari nisu previše pomakle s mrtve točke - Radio je još uvijek u naslijeđenim dugovima koji su kad su stigli novi ljudi iznosili oko 19 milijuna kuna, plaće i honorari kasne po nekoliko mjeseci, a dijelu zaposlenika nije ni sjela nova programska shema koja, prema njima, nikada nije zaživjela.

Tko će naslijediti Tomljanovića, zasad nije poznato, a predsjednik Uprave Drago Perić tvrdi da će v.d. biti poznat već u petak.

'Postoje određene ideje i prijedlozi, ali o imenima ne bih govorio dok se to ne raspravi unutar Radija u petak', zaključio je kratko Perić.