OPREZNO I STRPLJIVO

Putujete za produženi vikend? Doznajte što vas očekuje na cestama

27.04.2018 u 19:34

Bionic
Reading

Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Kosnica i Ivanja Reka u smjeru Bregane, vozi se usporeno, a pojačan promet na cestama u smjeru mora očekuje se i sutra prijepodne

'Zastoji su povremeno na gradskom prometnicama i obilaznicama, te na dionicama cesta gdje traju radovi. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da voze strpljivo i oprezno', poručio je HAK.

  • +22
Prometne gužve očekuju se na svim autocestama Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX

Gušći promet najavljuju i tijekom subote u prijepodnevnim satima, a gužve se na izlasku s autocesta na naplatnim postajama Lučko očekuju i u poslijepodnevnim i večernjim satima 1. svibnja, zbog povratka s produženog vikenda.

Privremene regulacije prometa zbog radova vozače očekuju na A2 Zagreb-Macelj, između čvorova Zabok i Zaprešić, potom na A4 Goričan-Zagreb, između čvorova Ivanja Reka i Kraljevečki Novaki te Breznički Hum i Komin, a zatvoren je i ulazni krak čvora Kraljevečki Novaki iz smjera Sesveta u smjeru čvora Ivanja Reka (zapada). I A6 Rijeka-Zagreb je pod regulacijama zbog radova, i to između čvora Vrbovsko i tunela Čardak te između čvorova Ravna Gora i Delnice.

Više na stranicama HAK-a.