sučeljavanje

Puljak: Seks afera? Kerum i ekipa iz HDZ-a nas seksaju već 30 godina; Kerum: Ružno je što Puljak govori

14.06.2022 u 20:02

Bionic
Reading

Dvojica kandidata za gradonačelnika Splita, Željko Kerum i Ivica Puljak, sudjelovali su u sučeljavanju u Dnevniku Nove TV

Split već nekoliko dana trese tzv. seks afera u kojoj su dvojica bliskih suradnika Ivice Puljka - gradski vijećnik i član Predsjedništva stranke Centar Luka Baričić, te bivši zamjenik Bojan Ivošević razmjenjivali seksualne poruke s dvije djevojke iz Srbije od kojih je jedna, navodno, maloljetna.

Kerum i Puljak sučelili su se u Dnevniku Nove TV. Puljak kaže da to nije seks-afera jer seksa nije bilo. "Oni nas seksaju u zdrav razum već 30 godina", strogo će Puljak i rekao da je bila fiktivna ljubavnica i Bože Petrova, ali da njih to "ne zanima".

  • +12
Puljak, Ivošević i Baričić o seksualnoj aferi Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas

Puljak se branio da se tu radi o privatnim porukama. "Mislite da privatni život mora biti prikazan cijeloj Hrvatskoj? Medij je napravio kazneno djelo. Koji je to opći interes?", pita se Puljak.

Kerum je rekao da je ružno što Puljak govori. "Ozbiljan i pristojan čovjek to ne govori. Zbog njegovih bolesnih ambicija je povukao Vice Mihanovića i dao je ostavku. Sam je kriv što si je napravio tu situaciju", kazao je Kerum i dodao da mu je veći problem gospođa Ramljak.

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj

Puljak je opetovano rekao da se radi o kriminalnoj organizaciji. "Kad je Kerum držao presicu, pjevalo se nakon. Ta organizacija koja je pljačkala, je htjela da se Ivoševića diskreditira i izbaci iz politike, da i ljudima zgade politiku", smatra Puljak.

Puljak kaže da je Baričiću dozvoljeno da bude naivan. Kerum je intervenirao i rekao da je Split siguran grad i da je to ružna poruka o gradu. "To je loše. Puljak i njegovi ljudi su toliko zla napravili, uništili su firme i ne znam kako mogu šetati po gradu?", povisio je ton Kerum i napomenuo da Puljak sve otpužuje.