'prošetajte u nedjelju do birališta'

Puljak: Dalmacija će konačno dobiti predstavnike koji je neće zaboraviti

  • I. Ba./Hina
  • Zadnja izmjena 03.07.2020 13:07
  • Objavljeno 03.07.2020 u 13:07
Bionic
Reading

Predsjednica stranke Pametno Marijana Puljak rekla je u petak u Splitu da će Dalmacija s koalicijom centra koju čine Stranka s imenom i prezimenom, Pametno i Fokus konačno u Hrvatskome saboru imati predstavnike koji neće zaboraviti na svoj rodni kraj

Dalmacija će konačno u Hrvatskome saboru imati predstavnike koji će predstavljati sve građane, predstavnike koji će biti glas razuma, a ne kao dosadašnji saborski zastupnici iz Dalmacije koji bi Dalmaciju i svoj rodni kraj zaboravili čim bi prešli Sv. Rok, rekla je Puljak.

Istaknula je kako u Dalmaciji ima kandidata koji se tu "usude doći" kandidirati i nakon najvećih skandala u protekloj krizi te poslije katastrofe u splitskom domu umirovljenika i 19 smrtnih slučajeva te 70 oboljelih.

"Dalmacijo, imat ćeš svoje predstavnike! Izađi u najvećem broju na ove izbore. Prošetajte ovu nedjelju do birališta i dajte glas koaliciji i listi broj pet", pozvala je Puljak.

Na konferenciji za novinare upozorila je i na zaboravljenu granu gospodarstva u Hrvatskoj i Dalmaciji, a to je plava ekonomija.

Dodala je da upravo njihova koalicija centra želi da Split postane centar plave ekonomije, kao što je razvijaju mnoge razvijene zemlje u Europi.

Puljak je istaknula i kako je hrvatska obala uništena i da nema sustavne brige o čišćenju mora i podmorja te o uređenju obale. Smatra kako sve industrijske grane od ribarstva, održivog turizma do mini brodogradnje nisu razvijene na primjeren način.

"To je isto ono za što ćemo se boriti u Saboru. Nećemo samo zastupati interese građana, već i projekte koji su zaboravljeni u Dalmaciji", zaključila je Puljak.

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal