teške optužbe

Puhovski o Milanoviću: To je očito pisano u stanju panike. Ako nije panika, to je neka vrsta paranoidnog poremećaja

05.10.2020 u 12:13

Bionic
Reading

Politički analitičar Žarko Puhovski komentirao je optužbe koje je na njegov račun iznio predsjednik RH Zoran Milanović

Puhovski je za N1 kazao kako nema atmosfere za odgovor. 'To je očito pisano u takvom stanju panike. Ako nije panika, to je neka vrsta paranoidnog poremećaja. Ja sigurno ne mogu biti propali političar jer se nikada u životu nisam kandidirao. Nije postojao svjedok optužbe. Čovjek je na veselje feministica postao neka vrsta Pčelice Maje, skače s cvijeta na cvijet. On radi isto što je pokušavao Karamarko', kazao je.

Dodao je da je svjedočio 14 sati i svađao se sa sucem. U dva navrata sudac mu je, kaže, rekao da ga sluša tužitelj. 'Tu treba gledati dokumente. Predsjednik se probudio rano jutro oko 10 sati i krenuo u obračun. Čini mi se gubitkom energije objašnjavati to nekom. Postoji zapisnik. Sve bi se to dalo ustanoviti, ali jednostavnije je nekoga osuđivati', dodao je.

Jučer se oglasio i gospodin Žarko Puhovski, umirovljeni mudroslov, propali političar i, ovo je povod zapisu, ‘analitičar...

Objavljuje Zoran MilanovićPonedjeljak, 5. listopada 2020.

Milanović je na Facebooku napisao: 'Jučer se oglasio i gospodin Žarko Puhovski, umirovljeni mudroslov, propali političar i, ovo je povod zapisu, ‘analitičar RTL-a’. Poštovani vlasnici RTL-a, poštovani urednici, osim što je g. Puhovski očajan analitičar, koji je zadnjih godina ama baš sve pogrešno prorekao, on je i jedna od najnečasnijih pojava na hrvatskoj javnoj sceni. O politici i moralu govori čovjek koji je 1972. godine bio svjedok optužbe na montiranom procesu zagrebačkim sveučilištarcima (I. Z. Čičku, D. Budiši i inima). Puhovski je aktivno doprinio tome da se skupina bezazlenih mladića i djevojaka utamniči na nekoliko godina i da nakon toga dva desetljeća žive kao građani drugog reda.

Puhovski se na sudu (sve se to zapisuje, Puhovski) držao kao pravi ‘druker’, ništarija, upravo kako je to od njega i očekivao i dr. Vladimir Bakarić - Svileni, s kojim me Puhovski besramno uspoređuje. Ostat ću na ovome. Ima još.

Poštovani RTL-ovci, polazim od pretpostavke da vam ove činjenice nisu bile poznate, bez obzira na to što ih svatko tko se imalo zanima za politiku i povijest zna. Učinite nešto, molim vas', poručio je hrvatski predsjednik.