U MANIRI 80-IH

Prvi službeni trailer za Far Cry 3: Blood Dragon!

11.04.2013 u 13:56

Bionic
Reading

Ubisoft je napokon odlučio otkriti sve karte u vezi misterioznog Blood Dragona ali i objaviti i prvi službeni trailer koji je napravljen u maniri crtanih filmova 90-ih i 80-ih

Dva dana nakon što su se diljem interneta pojavili video materijali koji su prikazivali gotovo pola sata gameplaya iz Blood Dragona, Ubisoft je odlučio napokon prekinuti šutnju te objaviti službeni trailer i neke dodatne informacije što se same radnje tiče.

 

 

Uvjereni smo da će ovaj trailer biti u najužoj konkurenciji za trailer godine, a sama igra na tržištu bi se trebala pojaviti 1. svibnja i to na Steamu, PSN-u i Xbox Live-u. Igru neće biti moguće kupiti u fizičkom obliku, a cijena će joj biti vrlo prihvatljivih 15$ iako se ne radi o DLC-u i za igranje Blood Dragona neće biti potreban Far Cry 3.

 

Što se radnje tiče, ona će se odvijati u 2007. godini, ali onako kako su tu godinu vidjeli u 80-im godinama prošloga stoljeća. Igrač će pruzeti ulogu Sgt. Rex Power Colta, kiborga specijalca koji će pokušati popraviti štetu nakon nuklearnog udara na Sjevernu Ameriku.

 

Što reći nego – jedva čekamo.