ČEŠKA RASPUŠTENICA

Prostodušna i bujna Denise Milani

22.05.2015 u 14:10

Bionic
Reading

Kad smo naišli na Instagram profil ove 39-godišnje krasotice, zapitali smo se: kako li samo ova djevojka uspijeva biti fitnes trenerica? Zar se to ne protivi zakonima gravitacije?

Denise Milani se rodila kao Denise Trlica u češkom gradiću Frýdek-Místek. Povijesno gledajući, to su oduvijek bila dva različita naselja koja su bila odvojena rijekom Ostravice, no danas se smatraju jednim naseljem. 'Tata mi je iz Frýdeka, a mama iz Místeka. Stoga se ja smatram pravom Frýdek-Místičankom!', ponosno nam je priznala Denise.

Kao tinejdžerica je pobjegla u Ameriku u potrazi za boljim životom. Tamo se snašla kao riba u vodi – nakon što je neko vrijeme radila kao maserka, naglavce se bacila u modni svijet s ciljem da unovči svoje bujno poprsje.

Kao i druge Čehinje, Denise ima vrlo slobodan odnos prema svome tijelu. Ne vjeruje u boga, ali kad bi bila vjernica bila bi rimokatolkinja jer joj se jako sviđa onaj momak s dugom kosom, plavim očima i bradicom koji pretvara vodu u vino, liječi bolesne ljude i voli se družiti sa slobodoumnim djevojkama. To je njen tip muškarca!

☀️?? #victoriasecret #bikini #cali

A photo posted by Denise Milani (@denisemilaniofficial) on

✨??✨good morning! #sun #bikini #LA

A photo posted by Denise Milani (@denisemilaniofficial) on