EU PROJEKTI

PROMO: EU fondovi u sektoru poljoprivrede i ruralnog razvoja!

13.10.2014 u 15:00

Bionic
Reading

Radite u poljoprivrednom sektoru? Želite graditi vrtiće, dvorane, ceste ili se baviti obnovljivim izvorima energije i ruralnim turizmom?

Prijavite se na edukaciju u organizaciji obrta EU PROJEKTI: EU fondovi u sektoru poljoprivrede i ruralnog razvoja koja će se održati 29. listopada 2014. godine u Zagrebu s početkom u 9:00 sati na Veleučilištu Vern, Trg Drage Iblera 10.

Koji je cilj edukacije?
Cilj edukacije je predstaviti mogućnosti financiranja iz fondova EU za dionike u sektoru poljoprivrede i ruralnog razvoja. Polaznici će saznat sve relevantne podatke o ZPP-u, Programu ruralnog razvoja u financijskoj perspektivi 2014. - 2020., promjenama u odnosu na program IPARD, kao i njihovom utjecaju na projekte koje planiraju razvijati.

Tijekom edukacije prikazat će se što je potrebno za pripremu dokumentacije, a polaznici će dobiti konkretne savjete o tome mogu li i koje investicije financirati iz gore navedenih instrumenata.

Ujedno ćete saznati koji su natječaji za poduzetnike trenutačno otvoreni, a koji najavljeni za 2014. i početak 2015.g., što će vam omogućiti da počnete s pripremom već danas kako biste se kvalitetno kvalitetnu pripremili.

Tko se može prijaviti?
Edukacija je namijenjena poljoprivrednim gospodarskim subjektima, OPG-ovima, obrtima, poduzećima, zadrugama, LAG-ovima, potpornim organizacijama kao što su poduzetnički centri i razvojne agencije, krovnim organizacijama kao što su komore, savezi i druge organizacije, svim tijelima javne vlasti, a posebice jedinicama lokalne i područne samouprave i poduzećima u njihovom vlasništvu, konzultantima, medijima, udrugama, pojedincima i drugim organizacijama.

Tko će voditi edukaciju?
Vodeći stručnjaci u području pripreme i provedbe projekata financiranih sredstvima EU, Ariana Vela i Egon Mudrinić.

Ariana Vela, EU PROJEKTI
Ariana je jedna od vodećih hrvatskih konzultantica za EU fondove, strateško planiranje, pripremu i provedbu projekata. Portfolio projekata na kojima su radili veći je od 200 milijuna eura, a surađuju s velikim brojem organizacija iz javnog, poslovnog i civilnog sektora. Neki od klijenata i partnera EU PROJEKATA su Udruga gradova u RH, Privredna banka Zagreb, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtmnička komora, Hrvatska udruga poslodavaca, Hrvatski savez zadruga, tvrtke i organizacije poput Ericsson Nikola Tesla, Coca-Cola, Tim kabel, Autoceste Rijeka-Zagreb, BINA Istra, Beton Lučko, Fami, DOK-ING, brojni gradovi, razvojne agencije, udruge i mediji. Autorica je prvog hrvatskog portala o EU fondovima – EU-PROJEKTI.INFO (www.eu-projekti.info) te suradnica T-portala na pitanju EU fondova.

Egon Mudrinić, CORE CONSULTING

Egon posjeduje dugogodišnje iskustvo u poslovnom savjetovanju, javnoj nabavi te ekonomskim analizama koje je stjecao u renomiranim privatnim tvrtkama i Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (www.apprrr.hr). Kao predavač sudjelovao je u nizu stručnih edukacija vezanih za pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova s naglaskom na program IPARD, u kojemu je dosad sudjelovao u pripremi i vođenju projekata u vrijednosti višoj od pola milijarde kuna. Posjeduje certifikate “Specijalist javne nabave”, „Project finance academy“ pri Hrvatskom institutu za financije, a završio je i seminar „Priprema i ocjena investicijskih projekata“ u organizaciji FOIP-a.

Detaljne informacije o edukaciji možete pronaći u sljedećim dokumentima:
Poziv
Program
Prijavnica

Ukoliko se želite prijaviti, ispunjenu prijavnicu pošaljite na e-mail adresu: edukacija@eu-projekti.com!

Detaljne informacije o edukaciji, programu i prijavnici možete pronaći i na poveznici.

Veselimo se vašem dolasku!