S BLIZZCONA

Procurio Diablo 3 PvP video

07.01.2011 u 07:58

Bionic
Reading

Zahvaljujući dovitljivom obožavatelju koji ju je snimio, imamo prilike vidjeti kako izgleda PvP borba u Diablu 3

BlizzCon, tradicionalni Blizzardov event na kojemu se često predstavljaju nove igre ili tek nove informacije o nadolazećim igrama, prošle je godine trajao od 22. do 23. listopada, a na njemu su igrači prvi puta mogli zaigrati Diablo 3, i to u multiplayeru.

 

Iako su prošla već skoro tri mjeseca, tek sad je procurila snimka jedne PvP borbe koju je potajno snimio jedan od posjetitelja. Da stvar bude zanimljivija, u opisu videa piše da je snimljen sićušnom kamerom u obliku gumba na košulji s obzirom na to da je Blizzard strogo zabranio snimanje.

 

Snimka traje više od 17 minuta tako da će svi obožavatelji moći dobiti i više nego dobar uvid u to kako zasad funkcionira PvP, no to, naravno, ne znači da će stvari tako izgledati i u finalnoj verziji igre.

 

 

Diablo 3 još nije dobio službeni datum izlaska, a pretpostavlja se da bi mogao izaći u posljednjem kvartalu ove godine. Također, moguć je i dolazak na konzole, jer je Blizzard nedavno tražio stručnjake za rad na konzolaškoj verziji, čije ime nije bilo navedeno.