uglavnom navijači

Privedena još desetorica zbog napada na Srbe u Uzdolju

05.09.2019 u 15:41

Bionic
Reading

Nakon što je policija ranije privela četiri osobe koje se povezuju s napadom na pripadnike srpske nacionalne manjine u Uzdolju kod Knina, dva tjedna nakon napada privedeno je još deset osoba

Tijekom daljnjeg kriminalističkog istraživanja policijskih službenika šibensko-kninske i splitsko-dalmatinske policije, na okolnosti događaja od 21. kolovoza u Uzdolju, danas 5. rujna u službene prostorije Policijske uprave šibensko-kninske je privedeno 10, što je ukupno 14 osoba sa šireg područja Šibenika, Splita i Sinja, koje se dovode u vezu s tada počinjenim kaznenim djelima nasilničko ponašanje, tjelesna ozljeda i oštećenja tuđe stvari, javlja Večernji list.

Tijekom dosadašnjeg postupanja prikupljeni su dokazi i obavijesti koji privedene osobe mogu dovesti u izravnu vezu s počinjenim kaznenim djelima. Većina osumnjičenih su pripadnici neke navijačke skupine. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja o utvrđenom i poduzetom blagovremeno će biti obaviještena javnost - istakla je glasnogovornica PU Šibensko-kninske Marica Kosor.

  • +7
U restoranu Petko napadnuti ljudi koji su gledali nogometnu utakmicu Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL