ZA OSTALIMA SE JOŠ TRAGA

Privedeno više huligana koji su napali Srbe kod Knina dok su gledali utakmicu Crvene zvezde?

28.08.2019 u 00:14

Bionic
Reading

Policija je privela više osoba za koje sumnjaju da su sudjelovali u napadu na goste lokala "Petko" u Uzdolju kod Knina, koji su u srijedu 21. kolovoza gledali nogometnu utakmicu između Crvene zvezde i Young Boysa.

Prema saznanjima Slobodne Dalmacije iz dva neovisna izvora priveden je dio napadača dok se za ostalima, koji su navodno također identificirani, još intenzivno traga.

Prema riječima Marice Kosor, glasnogovornice PU šibensko-kninske u tijeku intenzivno kriminalističko istraživanje vezano uz taj događaj koje je obuhvatilo više osoba, no ono nije dovršeno.

'U skladu sa opsegom i intenzivnošću istraživanja, u prostorije krim-policije dovodimo i privodimo osobe, obavljamo informativne razgovore i nad njima provodimo kriminalističko istraživanje, što je posve normalno. Međutim, moram kazati da kriminalističko istraživanje nije dovršeno', istaknula je Kosor za Slobodnu.

Policija je napad grupe maskiranih osoba na lokal "Petko" u Uzdolju okvalificirala kao kazneno djelo izazivanja nereda.

Osim uništavanja inventara napadači su fizički napali veći broj gostiju koji su gledali nogometnu utakmicu Crvene Zvezde i Young Boysa te pri tom ozlijedili pet osoba, prijeti im kazna zatvora od šest mjeseci do pet godina.

  • +7
U restoranu Petko napadnuti ljudi koji su gledali nogometnu utakmicu Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL