U GLAVU – BLOG ĐURĐICE KLANCIR

Predsjednik i premijer koji se ne mogu smisliti

24.10.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Danas vam donosimo prvi post na blogu Đurđice Klancir, zamjenice glavne urednice tportala. U njemu analizira odnos premijera Milanovića i predsjednika Josipovića, dvojice političara izniknulih iz iste stranke, no čiji je odnos trenutačno daleko od idiličnog

Đurđica Klancir je 25 godina u novinarstvu, pisala je u Poletu, Danasu, Globusu, Poslovnom dnevniku i Business.hr-u. Krajem devedesetih bila je glavna urednica tjednika Globus, a 2005. je za švedsku novinsku grupaciju Bonnier osmislila koncept poslovnih novina, Business.hr, gdje je bila i glavna urednica sve do 2009.

Devedesetih je posebno pisala o pretvorbenom kriminalu u Hrvatskoj, zloupotrebi vlasti, ratnim zločinima te o ispreplitanju politike, biznisa i kriminala, a u Business.hr-u je kontinuirano objavljivala kolumnu pod nazivom 'Između politike i ekonomije'.

Na tportalu, u blogu pod nazivom U glavu, autorica želi pisati o aktualnoj politici, odnosima na političkoj i poslovnoj sceni, analizirati i upozoravati na zanimljive procese.

Pročitajte prvi post na blogu Đurđice Klancir klikom ovdje