POTVRĐENO IZ UREDA

Predsjednica objavila detalje o sastancima s Martinom Dalić

22.05.2018 u 14:23

Bionic
Reading

N1 televizija poslala je upit Uredu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović je li se i kada sastala s bivšom potpredsjednicom Vlade i ministricom gospodarstva Martinom Dalić.

"Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović, na vlastitu inicijativu, sastala se s tadašnjom potpredsjednicom Vlade i ministricom gospodarstva, poduzetništva i obrta Martinom Dalić u Uredu predsjednice Republike kako slijedi: 27. rujna 2017. u 13.45, 11. listopada 2017. u 13.00 te 11. travnja 2018. u 13.30 sati", odgovorili su za N1 iz Ureda predsjednice.

Na tim sastancima, poručila je predsjednica ranije, Dalić ju je uvjeravala da je lex Agrokor napisala ona zajedno sa suradnicima.

'Imena i prezimena mi nije dala niti sam ih ja u tom trenutku tražila. Ja sam shvatila da se radi o njenim suradnicima iz ministarstva', poručila je.

Podsjetimo, predsjednica se zbog afere Hotmail u nedjelju navečer sastala s premijerom Andrejom Plenkovićem.

Njih bi se dvoje, također neslužbeno doznajemo, trebali bi se susresti još jednom tijekom tjedna. Dogovorili su i da se sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost održi u ponedjeljak, 28. svibnja.

  • +30
Martina Dalić Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL