nužna pozitivnija klima u društvu

Predsjednica čestitala Praznik rada sa željom da pošten rad bude dostojno vrednovan

30.04.2018 u 20:12

Bionic
Reading

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović čestitala je svim radnicama i radnicima u Hrvatskoj 1. svibnja, Međunarodni praznik rada sa željom da dade potporu pozitivnijoj društvenoj klimi u kojoj će pošten rad biti dostojno vrednovan

'Obilježavanje 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada u Hrvatskoj ima dugu tradiciju. Spominjemo se s ponosom svih onih koji su se izborili za pravedniji odnos prema radnicama i radnicima, a zahvaljujemo onima koji i danas zagovaraju njihova prava, koji se bore za njihov što bolji standard, navodi se u čestitci.

Poručula je da se pridružuju svima onima koji promiču vrijednost rada i radnu etiku u našem društvu.

'Čestitajući svim radnicama i radnicima 1. svibnja u Republici Hrvatskoj, želim dati potporu pozitivnijoj društvenoj klimi u kojoj će pošten rad biti dostojno vrednovan, te zaštititi prava marljivim, stručnim, poštenim i kreativnim hrvatskim radnicima koji su cijenjeni diljem svijeta. Temelj razvoja i napretka Hrvatske, kao i preduvjet ostanka mladih u našoj Domovini, upravo su ravnopravni uvjeti za rad i suvremeni standardi svim radnicama i radnicima', stoji u čestitci predsjednice povodom Praznika rada.

  • +68
Prisjetite se kako se Praznik rada slavio proteklih godina Izvor: Pixsell / Autor: Tino Juric