HUMANITARNA VEČERA UNICEF-A

Poznati doniraju svoje vrijeme

16.11.2009 u 13:57

Bionic
Reading

Točno šest godina nakon prvoga koncerta 'Kad bi svi' koji je predvodio prvi UNICEF-ov ambasador dobre volje Zlatan Stipišić Gibonni, u u hotelu Westin održat će se humanitarna večera 'Obećanje djeci'

Cilj je večere prikupiti sredstva za sve UNICEF-ove akcije – Stop nasilju među djecom, Svako dijete treba obitelj, Zajedno od početka, Prve 3 su najvažnije! i Prve 3 su još važnije!

Na humanitarnoj večeri koja će se održati 19. studenoga, na meniju će se, uz finu hranu, naći i aukcija jedinstvenih iskustava. Gosti večere će se tako natjecati za poduku iz tenisa od Gorana Ivaniševića, tečaj kuhanja kod Ane Ugarković, osobni trening s Marijom Valentićem, odlazak na utakmicu avionom s hrvatskom nogometnom reprezentacijom, susret s Aleksandrom Stankovićem i prisustvovanje snimanju emisije 'Nedjeljom u 2', poduku iz fotografije Mare Milin, epizodnu ulogu u 'Dolini sunca' i drugo. Na aukciji će se moći kupiti i make-over za ekskluzivnu naslovnicu najtiražnijeg hrvatskoga tjednika ili pak jumbo plakat sa svojom, osobnom porukom.
Organizatori večere dodatno će nagraditi najveću donaciju – ekskluzivnim nalivperom sa safirom iz kolekcije Signature for Good.

Aukciju, ali i cjelokupni program večere vodi Barbara Kolar, a glazbeni dio večeri predvode tri glazbene dive – Gabi Novak, Radojka Šverko i Maja Vučić, koje će pratiti Ante Gelo i prof. Vladimir Babin. Samo za ovu priliku još je jedno iznenađenje za goste humanitarne večere priredio Arsen Dedić, autor poznate pjesme 'Kad bi svi'.
Na večeri možete i sami sudjelovati, a prijavite se na stranicama UNICEF-a