u zagrebu

[VIDEO/FOTO] Požar u Mamutici, iz garaže sukljao gust dim, zapalili se automobili

03.01.2020 u 12:29

Bionic
Reading

Najveću zagrebačku stambenu zgradu, Mamuticu u Travnom, oko podneva zahvatio je požar. Zapalili su se automobili u garaži, no vatrogasci su brzo ugasili vatru

Kako javlja naš fotoreporter, vatra je počela u garaži ispod same zgrade. Iz podruma je sukljao gusti dim, a vatrogasna vozila brzo su počela pristizati na požarište.

O svemu se oglasio i Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

'Danas oko 12,00 sati Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba dobila je dojavu o požaru osobnog automobila u garaži na lokaciji Božidara Magovca 15. Na požar je upućeno šest vozila iz Javne vatrogasne postrojbe s 19 vatrogasaca. Izlaskom na teren utvrđeno je da gore tri automobila u garaži na razini zemlje. Požar je brzo ugašen i izvršeno je odimljavanje prostora. Na terenu su uz Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Zagreba, Policijska uprava zagrebačka i Ured za upravljanje u hitnim situacijama. Uzrok požara biti će poznat nakon očevida Policijske uprave zagrebačke', stoji u priopćenju.

Ured za upravljanje u hitnim situacijama moli građane da prilikom ovakvih intervencija ne ometaju hitne službe do završetka intervencije te da ne ulaze u prostor intervencije jer je to izrazito opasno.

USKORO OPŠIRNIJE