na autobusnom kolodvoru u osijeku

Povratnik iz Irske prekršio samoizolaciju. Pronašli ga pijanog s 5,5 promila alkohola!

04.02.2021 u 09:40

Bionic
Reading

Događaj koji je iznenadio i liječnike i policiju zbio se u utorak u Osijeku. Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, muškarac koji je dovezen na Hitni prijem Kliničkog bolničkog centra Osijek u krvi je imao nevjerojatnih 5,5 promila alkohola, a analiza mokraće tu je brojku još povećala, navodno na 6 promila alkohola u krvi! Morao je na ispumpavanje želudca.

Da je bilo policijskog postupanja potvrđeno nam je i u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj, no o količini promila alkohola u krvi u priopćenju nije bilo riječi.

"Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske prilikom redovne ophodnje na autobusnom kolodvoru uočili su osobu u alkoholiziranom stanju. Pozvana je hitna medicinska pomoć čiji su djelatnici muškarca svojim vozilom prevezli u Klinički bolnički centar Osijek. Obavljenim provjerama utvrđeno je kako se radi o 37-godišnjem hrvatskom državljaninu kojemu je izrečena mjera samoizolacije prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku. Za počinjeni prekršaj iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti 37-godišnjaku izrečena je novčana kazna u iznosu od 8000 kuna", stoji u policijskom priopćenju.

Kako neslužbeno doznaje Glas Slavonije, 37-godišnjak se vratio iz Irske u kojoj je bio dulje vrijeme, a gdje se uspio totalno alkoholizirati kada su svi kafići zatvoreni, za sada nije poznato.