potvrdio na facebooku

Povratak otpisanog: Tomislav Karamarko kreće u utrku za predsjednika HDZ-a

Tomislav Karamarko

Tomislav Karamarko

Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko objavio je na svom Facebook profile kako se namjerava kandidirati na unutarstranačkim izborima u HDZ-u koji bi se trebali održati sljedeće godine

U poduljem postu o 30. godišnjici rušenja Berlinskog zida govori o ‘bulumenti boraca za bolju prošlost koja se upinje dokazati da je Juga bila nešto drugo, pozitivnije, ugodnije i svakako (i danas) poželjnije.

‘No vratimo se Berlinskom zidu, koji je komunistička promidžba tada nazivala antifašističkim obrambenim zidom. Kakva nevjerojatna zloporaba antifašizma u funkciji zatiranja osnovnih ljudskih sloboda i prikrivanja zle ćudi komunističke misli i prakse! Na žalost, toliko toga podsjeća na današnju Hrvatsku. Je li antifašistički obrambeni zid srušen u Hrvatskoj kao i u Europi? Svakako ne. U Hrvatskoj je stvoreno ozračje u kojem je svako iznošenje istine o komunističkim zločinima i počiniteljima istih tretirano kao napad na antifašizam. Hrvatska nije akceptirala niti jednu konvenciju EU kojom se osuđuju komunistički zločini. A političkoj eliti puna su usta europskih vrijednosti... Koje su to vrijednosti? Proglašavanje Pavla Gažija počasnim građaninom Koprivnice ili publiciranje stupidnog uratka koji Miku Špiljka promovira u državnika?! Demokratska borba je pred nama. Borba za slobodno društvo, s istim odmakom od svih totalitarizama, u kojem ćemo ponosno isticati da smo antifašisti, ali i antikomunisti. Siguran sam u to da ćemo u takvom ozračju lakše savladavati i nagomilane gospodarske i depopulacijske probleme koji prijete opstojnosti naše domovine’, raspisao se Karamarko.

Na kraju teksta sakrio je najzanimljiviju informaciju. ‘P. S. Što se mene tiče, nastavljam rušiti antifašistički obrambeni zid. Vidimo se na unutarstranačkim izborima!’, napisao je.

Unutarstranački izbori u HDZ-u će se prema najavama održati 2020. godine. Među kandidatima bi se mogli naći Miro Kovač, Davor Ivo Stier te Ivan Penava.

  • +7
  • +4

Tomislav Karamarko

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!