POTUKLI SE ZBOG FACEBOOKA

Posumnjao da mu je otvorio lažni profil, pa ga napao palicom

24.01.2012 u 15:11

Bionic
Reading

Uvredljive poruke i otvaranje lažnog profila na popularnoj društvenoj mreži Facebook uzrokovali su svađu dvojice mladića, što je naposljetku rezultiralo tučnjavom u ugostiteljskom objektu u Labinu, pri čemu su obojica lakše ozlijeđeni

Kako je utvrdila policija, do međusobnog obračuna 26-godišnjaka s područja Kršana i 20-godišnjeg Labinjanina došlo je nakon što su se jučer oko 15 sati susreli u centru Labina. Stariji muškarac želio je porazgovarati s mlađim zbog uvredljivih poruka koje dobiva na društvenoj mreži, kao i sumnje da je 20-godišnjak otvorio njegov lažan profil. No mladi je Labinjan sve negirao, što je razjarilo 26-godišnjaka, pa ga je napao palicom.

Mladić je pokušao pobjeći u obližnji ugostiteljski objekt u Ulici Šćiri, no razljućeni 26-godišnjak je stigao za njim pa su se ponovno sukobili. Muškarci su se međusobno udarali, pri čemu je Kršanac i unutar ugostiteljskog objekta posegnuo za palicom i njome izudarao 20-godišnjaka. Daljnji sukob, srećom, spriječio je jedan posjetitelj objekta, a ubrzo je pozvana i policija.

No ni tu nije bio kraj. Nakon što je, nešto kasnije u Istarskoj ulici, Labinjanin primijetio Kršanca kako izlazi iz policijske postaje, počeo je vikati i vrijeđati ga raznim pogrdnim riječima. Kako vele u PU istarskoj, mladić se nije želio smiriti ni nakon što su ga policijski službenici upozorili na ponašanje, a s obzirom da je prilikom pregleda kod njega pronađen nož, 20-godišnjak je uhićen i smješten u posebne prostorije Policijske postaje Labin. Protiv obojice slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog drskog ponašanja, a zbog posjedovanja noža 20-godišnjaka se tereti i za prekršaj po Zakonu o oružju.