kad alvarez zapjeva

Poslušajte Top 5 ljetnih dizalica novog šefa Agrokora

03.04.2017 u 14:23

Bionic
Reading

Novi čelni čovjek posrnulog Agrokora, Antonio Alvarez III, koji će biti zadužen za proces restrukturiranja kompanije nakon što su banke uvjetovale odlazak stare uprave na čelu s Ivicom Todorićem, u slobodno je vrijeme zadužen za proces stvaranja i izvođenja dance glazbe koju izvodi u klubovima diljem svijeta pod pseudonimom A3, a njegove ljetne uspješnice podjednako hvali publika i kritika

Ovaj izvršni direktor za restrukturiranje u Europi u konzultantskoj kući Alvarez&Marsal, koju je ruski Sberbank angažirao za pronalazak izlazne strategije u Agrokoru rođen je na Filipinima, no sebe smatra građaninom svijeta i kao takav, kako sam kaže, uživa u glazbi prenositi stvari koje je naučio u profesionalnoj karijeri.

Alvarez kaže kako se bavi glazbom kako bi 'svemir učinio boljim mjestom', a sebe vidi kao osobu koja inspirira mnoge te koja gradi mostove i spašava kompanije. Zlobnici bi rekli kako je svojim profesionalnim iskustvom u spašavanju posrnulih tvrtki i usporednom glazbeničkom karijerom možda mogao pomoći tvrtki Pevec i Višnji Pevec, supruzi nekadašnjeg vlasnika te danas oporavljene tvrtke, a koja se također okušala u glazbi nastupajući na Hrvatskom radijskom festivalu, ali i pred zaposlenicima Peveca gdje se nije libila interne zabave tvrtke uveličati svojim glasom.

U pauzama dok spašava posrnule kompanije i spašava što se spasiti dade, Alvarez ima vremena i iza izdavanje singlova, pa je tako prošlog prosinca izdao singl 'United'.

Alvarezov posljednji singl 'United' Izvor: Društvene mreže / Autor: A3 Worldwide

Kao afirmirani izvođač dance glazbe, Alvarez je dosad imao 5 top singlova na britanskoj dance ljestvici, među kojima su uspješnice poput 'Come With Me', 'Before the Snow' i 'Dance till Dawn'. Hitove stečajnog upravitelja remiksirali su poznati svjetski DJ-i poput Paula Oakenfolda i Dannyja Leea te mnogi drugi.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Hitovi ovog biznismena redovito pristižu na top ljestvice

Njegovi nastupi uživo, piše na njegovoj Facebook stranici, prava su eksplozija energije, a kao podrška nastupao je i pred koncert Nicole Sherzinger u Bakuu.

Alvarez ima uzore u U2 i Coldplayu Izvor: Društvene mreže / Autor: Anton worldwide

Kao utjecaje, Alvarez ističe U2, Coldplay, Seala, Princea i Lauru Pausini, dok su kritika i publika podjednako oduševljeni njegovim ljetnim hitovima. Primjerice, časopis Music Week ističe kako su njegove ljetne uspješnice 'briljantne' i 'pomažu da ljeto potraje duže'.

Kritika je vrlo naklona Alvarezovim uratcima Izvor: Društvene mreže / Autor: A3 Worldwide

Hoće li pomoći da potraje i Agrokor, ostaje tek vidjeti.