krađa orašara

Policija u potrazi za kradljivcima orašara; ako ste vidjeli ove osobe, javite im

17.12.2019 u 12:21

Bionic
Reading

Ukradene su plastične lutke orašara i vojnika iz Umjetničkog paviljona u Parku svetog Jakova u Opatiji. Zasad nepoznati počinitelj tom je krađom oštetio tvrtku iz Pule za nekoliko tisuća kuna. Ako ste vidjeli osobu sa slike, iz Policijske uprave primorsko-goranske mole da to javite najbližoj policijskoj postaji

Plastični orašar i vojnik nestali su iz Umjetničkog paviljona u Parku svetog Jakova u Opatiji između 1. i 2. prosinca. Zasad nepoznati kradljivac time je oštetio tvrtku iz Pule za nekoliko tisuća kuna, priopćila je PU primorsko-goranska.

Policija je pribavila fotografije mogućeg počinitelja - ćelavog muškarca jače tjelesne građe, starog oko 50 godina, visokog oko 190 centimetara. Bio je odjeven u crnu zimsku jaknu, plavu košulju, plave traperice i crno-bijele tenisice. Policija navodi kako je s njim bila ženska osoba, starosti između 30 i 35 godina, sitnije tjelesne građe, visoka oko 165 centimetara, odjevena u crne kožne hlače i crnu jaknu s crno-bijelim zimskom kapom na glavi.

Nestanak orašara Izvor: Licencirane fotografije / Autor: PU primorsko-goranska

Građane koji raspolažu informacijama o osobama s fotografije policija moli da obavijeste Policijsku postaju Opatija na telefon 051/710-111 i 710-188, dođu u njima najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti putem e-mail adrese: primorsko-goranska@policija.hr. Sve korisne informacije mogu se dojaviti i anonimno.